Autorijles? Haal je rijbewijs bij Limes Rijopleidingen.

Bij LIMES kun je vanaf 16,5 jaar oud al je terecht voor rijles. Wij leren je de fijne kneepjes van het auto- en motorrijden en bereiden je voor op het examen. Vanzelfsprekend is er ook een uitgebreid theorieaanbod.

Haal je autorijbewijs bij Limes Rijopleidingen

Al vanaf 16,5 jaar met 2TODRIVE

Wil jij je autorijbewijs halen en ben je op zoek naar de juiste rijschool? Dan ben je bij Limes Rijopleidingen aan het juiste adres. Bij LIMES les je in een mooie en betrouwbare Volvo XC 40. Naast een veilige auto krijg je les van een zeer ervaren instructeur, een specialist in het geven van rijlessen, afgestemd op leerlingen van jong tot oud.

Ik ben sinds 1 november gestopt met het aannemen van nieuwe leerlingen.

Motorrijden geeft je dat heerlijke gevoel van vrijheid. Voor je hobby of voor woon-werkverkeer heeft het veel voordelen. Heerlijk wendbaar, makkelijker door files heen en minder parkeerproblemen. Maar het heeft ook veel nadelen. Je bent superkwetsbaar. Je hebt geen kooi om je heen, geen airbags, geen kreukelzone enzovoort. Daarom is het uiterst belangrijk dat je een goede motorrijopleiding krijgt bij Limes Rijopleidingen!

Haal je theorie examen bij Limes

De voorbereiding op het theorieexamen was nog nooit zo leuk en leerzaam. iTheorie is een complete theorieopleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie oefenexamens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles. Als rijschool geloven we dat de LESCAM een zeer goed middel is om je (nog) meer en beter inzicht te geven in je rij- en kijkgedrag tijdens het lessen.

Haal je praktijkexamen bij Limes

Na het volgens van je rijlessen is het eindelijk zover: het praktijkexamen. De clip van het CBR geeft een goed beeld van wat je mag verwachten.

Starten met rijlessen?

Direct aanmelden

Meer over onze rijlessen

De LESCAM

Bij LIMES zijn we constant op zoek naar manieren en middelen om de rijlessen te verbeteren. Eén van de laatste ontwikkelingen is het rijden met een LESCAM, een camera specifiek ontwikkeld voor rij-instructie. Als rijschool geloven we dat de LESCAM een zeer goed middel is om je (nog) meer en beter inzicht te geven in je rij- en kijkgedrag tijdens het lessen.

Meer over de LESCAM
2TODRIVE

2TODRIVE

Door 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf 16 jaar kun je je theorie-examen halen. Je theorie-certificaat is 1,5 jaar geldig nadat je het hebt behaald. Op 17-jarige leeftijd mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B.

Meer over de 2TODRIVE

Cadeautip! Geef eens een rijles cadeau.

Verras je dochter, zoon, vriend, vriendin, broer, zus, neef, nicht, kleindochter of kleinzoon of collega met een autorijles, motorrijles, theoriepakket of tegoedbon bij Limes Rijopleidingen.

Meer over rijles cadeau geven

Klaar om je rijbewijs te halen?

Start nu met auto- of motorrijlessen!
Aanmelden voor rijlessen
Al meer dan 100 leerlingen zijn geslaagd bij Limes! 🎉