Autorijbewijs
Jinke van Keeken

Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Limes Rijopleidingen 👍

Autorijbewijs
Bob van Duin

Peter werd mij door mijn moeder aangeraden en dat is een aanrading waarvan ik blij ben dat ik hem heb gevolgd. Peter is geduldig, maakt geen demotiverende opmerkingen als ``Ja zo komen we er niet he?`` bij ieder foutje. Zijn uitleg is duidelijk, zijn aanpak is kalmerend en boezemt vertrouwen in. Hij zal natuurlijk wel af en toe een stevig woordje met je hebben over hoe je het doet maar dat hoort erbij. Kortom: Uitstekende instructeur die ik iedereen aan zal raden.

Autorijbewijs
Rayen Biegel

Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Limes Rijopleidingen 👍

Motorrijbewijs
Marius Reijsbergen

Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Limes Rijopleidingen 👍

Motorrijbewijs
Bianca Oppelaar

Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Limes Rijopleidingen 👍

Motorrijbewijs
John Kerkvliet

Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Limes Rijopleidingen 👍

Motorrijbewijs
Mark van Keeken

Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Limes Rijopleidingen 👍

Autorijbewijs
Marjolein van Woerden

Bij Peter heb ik fijne, gezellige en natuurlijk hele goede lessen gevolgd. Peter is een instructeur met superveel geduld wat mij op een fijne manier door de lessen heeft geholpen. Door mijn fouten te onderbouwen en mij te complimenteren wanneer ik iets goed deed kreeg ik veel zelfvertrouwen tijdens het rijden. Ik raad rijlessen bij Peter aan iedereen aan!!

Motorrijbewijs
Stephan de Boer

Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Limes Rijopleidingen 👍

Autorijbewijs
Lisette van Veen

Geweldige instructeur met veel geduld!!! Altijd gezellig en is in voor n grapje. Een aanrader voor n ieder!!!!

Motorrijbewijs
Anique Wilmer

Met veel geduld, afgewisseld met een streng woordje op z'n tijd, weet je zeker dat je bij Peter zal afrijden met bomveel zelfvertrouwen op de motor. Ik heb met veel plezier en met veel humor de lessen bij Peter gevolgd!

Autorijbewijs
Margo Matse

Na een valse start bij een rijschool die niet beviel ben ik in het voorjaar opnieuw gestart met motorrijlessen bij Peter. Geduldig met veel uitleg kreeg ik alle in's en out's langzaam maar zeker onder de knie en heb ik afgelopen maandag 16 november in 1 keer mijn motorrijbewijs gehaald. Ik voel me zeker op de motor en heb veel geleerd. Ik kan Peter zeker aanraden!

Autorijbewijs
Matthijs

Lekker je roze pasje binnengeharkt op 20-12-2022!!!